Data add on not working in South africa

MProvost
MProvost Posts: 2
edited January 5 in My Mobile
Hi,
I purchased a data add-on.
Got to South Africa and it’s not working. I am on the 1st network that is available, with LTE connection, called Vodacom. I have manually selected it.
Wifi works fine, I have tried the advice found on forum, and turned off the phone multiple times but it’s not working. This is an IPhone 6 with up to date IOS (12.6).

Best Answer

  • Jess_i88b6
    Jess_i88b6 Posts: 12,839 ✭✭
    Answer ✓

    Hi @MProvost

    Did you enable the data roaming?

    Is your phone compatible with the local network?

    Did you try to connect to a different network provider?


    You can chat in direct

    • Sign into your account

    • Follow the link on this page: https://fizz.ca/en/faq/im-unable-log-my-fizz-account-what-do-i-do

    • Wait 3 seconds for the green bubble with a '❔' appears at the bottom right of the browser, if you use a phone you must use it in desktop or horizontal mode

    • Choose the option ? chat

    • If the green bubble does not appear make sure your ad blocker is disabled, otherwise try with another browser.


    Or by private message on Facebook: https://www.facebook.com/fizzca/

Answers

  • Whizz
    Whizz Posts: 18,393 admin

    Hello MProvost,

    Thank you for reaching out. I just verified your account and it seems like one of the Add-ons was consumed, and the 2nd Add-on appears to be working since it it halfway consumed as well. If there are still issues with the Add-ons, please feel free to contact our customer service, by following the steps provided by Jess_i88b6.

    Have a good one!
    -Sergiu, Community Moderator.  

This discussion has been closed.