I have 400mpbs but im only getting 60mbps please help me

Al_estigoy
Al_estigoy Posts: 2
edited December 2023 in Internet
Please help

Best Answer

  • Jess_i88b6
    Jess_i88b6 Posts: 12,839 ✭✭
    edited December 2023 Answer ✓

    Hi @Al_estigoy

    did you try using the fizz app or a computer connected to the modem using the ethernet cable?

    If you are using the wifi the problem can be the wifi

    You can chat in direct

    • Sign into your account

    • Follow the link on this page: https://fizz.ca/en/faq/im-unable-log-my-fizz-account-what-do-i-do

    • Wait 3 seconds for the green bubble with a '❔' appears at the bottom right of the browser, if you use a phone you must use it in desktop or horizontal mode

    • Choose the option ? chat

    • If the green bubble does not appear make sure your ad blocker is disabled, otherwise try with another browser.


    Or by private message on Facebook: https://www.facebook.com/fizzca/

Answers

  • Whizz
    Whizz Posts: 18,393 admin

    Hello Al_estigoy,
    We are sorry for this situation. 
    It seems like the modem is provisioned with the proper speed, therefore, I would suggest reaching out to our customer service, as they can proceed with some more in-depth verification and help you out. It would be appreciated if you could provide them with some speed test results made on Videotron's website https://videotron.com/en/internet/speed-test. It would be best if the tests were made on a computer connected through an ethernet cable. You can follow the steps provided by Jess_i88b6  to contact us. 
    Have a good one!
    -Sergiu, Community Moderator. 

This discussion has been closed.