NAS device linked but doesn't connect?

When I plug a WD My Cloud hard drive to an ethernet port of the CODA-4680, the device is linked (lights on, on the ports) and shows as Linked (1000M, Duplex Full) on the Advanced admin page.
But, the device never shows up on the "Connected Devices" and is not reachable in any way.

Answers

  • Fizzy
    Fizzy  * Code référence 50$ + données gratuites: <66KGA> *  Posts: 6,703
    Hi Benoit

    The Fizz modem has one USB 3.0 host, supporting Network Attached Storage (NAS) functionality.

    Use this port to plug in USB flash disks for mounting and sharing through the LAN interfaces via the Samba protocol (network neighborhood).

    The CODA-4x8x modem supports the following Windows file systems:
    FAT16
    FAT32
    .
    NOTE: USB devices must not drain more than 500mA from the USB port. USB devices requiring
    more than 500mA should be provided with their own power source(s).

    Also check the modem settings
    Admin >> USB Storage >> Shared Status is Enabled

    You can find the modem user guide here: https://dimelo-answers-production.s3-eu-west-1.amazonaws.com/321/581bc9db7cd2ba24/hitron_coda_4x8x_original.pdf?9e4e141
  • Mike
    Mike Voici mon code de référence => K61CD <= Here my referral code => K61CD <=Posts: 18,410
    Hi Benoit

    My previous post is in moderation :(

    Check under the modem WEB configuration the IP assigned to the WD Cloud

    Connect to the WD web interface to check his configuration.

    You can also connect to the shared folders directly.

    In the search box in the Windows taskbar, enter two backslashes followed by the IP address of the computer with the shares you want to access (for example \\192.168.0.38) click enter.
This discussion has been closed.